Rasta: Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti 🤷‍♀️

Reper Stefan Đurić Rasta prošlog meseca premijerno je prikazao film na kome je radio u proteklom periodu. Film koji nosi ime po broju ćelije 3211 u kojoj je boravio u pritvoru govori o jednom periodu iz reperovog života, a ono što su neki gledaoci primetili jeste da se u njemu ne spominje Ana Nikolić. 🧐

Rasta je objasnio zbog čega se lik Ane Nikolić nije pojavio u njegovom filmu. 👇

- Nikakva zla krv nije tome prethodila. Sat i deset minuta, koliko film traje, nije dovoljno vremena za sve situacije koje smo želeli da prikažemo, pa tako nema ni scena kada mi majka dolazi u posete - objašnjava Rasta i dodaje:

- U početku, dok smo još razmišljali o tome da Ana bude u filmu, ja sam bio prvi koji je govorio da je glupo tražiti glumicu jer je ona jedina koja može da glumi samu sebe. Takav karakter teško je ponoviti, to se ne rađa dva puta.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV/Redportal.rs

Rasta je uvek u medijima govorio o bivšoj supruzi i majci njegovog deteta sa poštovanjem, a tako je bilo i ovoga puta kada je komentarisao njen trenutni stil života, odnosno video-snimke koji su ranije izlazili u medijima na i na društvenim mrežama. 👇

- Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti.

- Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - bio je iskren njen bivši suprug za Hello.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.