Jasmina Skender tvrdi da je i nju pokušao da prevari 👇

Bivša košarkašica Milica Dabović i aktuelna učesnica Elite 7 Milena Kačevenda trenutno su glavna tema u medijima zbog muškarca sa kojim su obe bile, a koji ih je navodno prevario, kao i još nekoliko žena. 👇

Naime, bivša devojka Andreja Atijasa, muža pevačice Anabele Atijas, tvrdi za Pink.rs da je verenik Milene Kačavende zapravo živ, te da je on otac deteta Milice Dabović. 😨 Milena je ranije pominjala verenika u medijima, a kasnije je kazala da je on poginuo u saobraćajnoj nesreći u Austriji, dok je Milica Dabović o ocu svog sina pričala nedavno u emisiji Magazin IN i tada kazala 👇:

-Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga intresovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog - pričala je tada Milica za medije otkrivši da se radi o izvesnom Ljubomiru, koji se košarkašici prvo predstavio pod imenom Vuk:

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Dabovićeva tada.

U porukama koje su ekskluzivno objavljene na portalu Pink.rs, piše da je Milenin verenik živ, te da je pokušao i Jasminu Skender da prevari na sličan način, ali ga je ona blokirala.

Sve poruke možete pročitati OVDE.

Foto: Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.