Vidi me, vidi sad, lutam i tražim mir, stazama tuge idem u manastir 🎶

Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić nedavno je stavila tačku na emotivnu vezu sa rijaliti učesnikom Filipom Carem. Aleks i Car tokom leta već jednom su raskinuli i pomirili se, a ovoga puta, kako se čini, neće uslediti pomirenje! 💔🤷‍♀️

U potrazi za mirom Aleks je otkrila za medije da je posetila nekoliko manastira, te da neće stati, već želi da obiđe još nekoliko njih, a u nekima i da prespava. 🙏

- Bila sam na pomazanju, slušala sam molitve. Šetala sam, molila se i odmah sam osetila mir i olakšanje. Uzela sam svetu vodicu, umila sam se, a malo sam je i popila - otkriva rijaliti učesnica i dodaje 👇:

Foto: Pink.rs

- Bila sam i u manastiru Ribnik, koji se nalazi u blizini Požarevca. Moram da budem iskrena, vrlo dugo sam imala potrebu da odem na sveto mesto, ali nisam nikako uspevala zbog učešća u rijalitijima. Mir koji jedno takvo mesto pruža ne može da se poredi ni sa čim.

- Volela bih da obiđem još neke manastire, da prespavam ili provedem neko vreme tamo, ali ne bih se zamonašila. Imam drugačije planove za budućnost - objašnjava Nikolićeva za Informer, kako prenosi 24sedam.rs, koja još uvek nije prebolela kraj ljubavne veze.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.