- Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom - otkrila je pevačica 💗

U svom novom dokumentarcu pod nazivom The Greatest Love Story Never Told, Dženifer Lopez otkrila je nove detalje o sebi.

Ona je, između ostalog, progovorila o odnosu sa svojim roditeljima:

- Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dete, ne najmlađe, ne prvo… malo se izgubiš između svega. Tata je bio odsutan jer je uvek radio noću, a onda bi po celi dan spavao i nisam se osećala kao da imam dovoljno komunikacije sa njim. Moja je mama bila narcisoidna, volela je da bude u centru pažnje i volela je da se zabavlja - otkrila je Džej Lo.

Dženifer tvrdi da je sa majkom imala nesuglasice zbog kojih su se udaljile, a koje su bile rezultat njene odluke da ostavi studije i posveti se muzici.

- Htela sam da se oprobam u plesu i to je zahtevalo puno radno vreme… Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: Ovo je ono što moram da učinim - prisetila se pevačica i dodala da joj je majka usadila vrednosti nezavisnosti i samostalnosti.

Ipak, vremenom su se odnosi poboljšali, a njeni roditelji su joj danas velika podrška.

Pored toga, pevačica je priznala da je bila više puta u toksičnim vezama, u kojima je trpela zlostavljanje.

- Biti izmanipulisan nije prijatno. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i preživela sam još par drugih neprijatnih stvari. Grubosti. Nepoštovanje - rekla je ona, ne otkrivajući koji partner je u pitanju.

Autor: redportal.rs