Malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik, otkrila je nedavno Ava. 👩‍🎓

Početkom marta ove godine starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Ava Katabatić potvrdila je u medijima da se prijavila za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, dok je danas na svom Instagram nalogu otkrila da je prikupila potrebne potpise! 😎

- S mnogo entuzijazma javljam vam da sam skupila potrebne potpise, hvala svima koji ste se potpisali za moju kandidaturu na parlamentarnim izborima. Ovih dana dok sam skupljala potpise na rivi upoznala sam mnogo divnih ljudi. Saslušala sam mnogo vaših pritužbi i želja za naš divni grad Split. Ja ću se truditi da obnašam funkciju saborske zastupnice srčano, bez dlake na jeziku, i ako treba neka me prisilno izbacuju iz sabornice, ali dati ću zadnji atom snage da se borim za područje X. izborne jedinice - napisala je Ava na Instagramu uz video ispod:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ava Karabatic (@ava_karabatic_official_novi)

IZVOR: IG / @ava_karabatic_official_novi

Ava je ranije ovog meseca otkrila šta je želela da poruči sloganima svoje kampanje Otrezni se i Fer igra, a objasnila je i zbog čega je odlučila da se kandiduje na predstojeće izbore.

- Jeste, istina je, prijavila sam se za parlamentarne izbore. Ideja za to je došla još pre nekoliko godina, 2019. kada sam se kandidovala za predsednika. Međutim, tada mi je sve to bilo zabavno i smešno, a sada sam sazrela i uozbiljila sam se, dosta me je promenilo lečenje od alkoholizma na kom sam bila. Moram da se pohvalim, već nekoliko meseci sam trezna i shvatila sam da nešto ovde ne valja, da nešto u državi treba menjati, pa zašto da onda sedim skrštenih ruku - rekla je Ava, pa otkrila da joj politika nije sasvim strana:

- U školi sam imala predmet Politika i vladarstvo, tako da znam dosta o tome. Inače, nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik. Htela sam postati profesorka, ali sam tada bila u vezi sa jednim momkom i došlo je do kraha ljubavi, nakon čega sam se preselila u Beograd i okušala sreću u rijalitiju - govori starleta, pa otkriva i koji slogan će koristiti tokom kandidature:

- Imam dva slogana za moju kampanju koju vodim isključivo ja, sama, bez ikoga, bez stranke. Moji slogani su Otrezni se i Fer igra. Prvi slogan je dublja šala, zbog mog lečenja, a i zbog kompletne svesti naroda, savetujem im da se svi otrezne i gledaju na stvari realno. Što se drugog slogana, e to je naziv moje nove pesme, dueta sa Tomasom, koji sam snimila prošle nedelje - istakla je Karabatićeva za Informer, kako prenosi Telegraf.rs.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ava Karabatic (@ava_karabatic_official_novi)

IZVOR: IG / @ava_karabatic_official_novi

Autor: Redportal.rs / K.Đ.