U ovakvom izdanju ga nismo viđali 👇

Finski nacionalni medij Yle objavio je zanimljiv videosnimak koji prikazuje Vladimira Putina u nešto ležernijem izdanju dok je obavljao funkciju gradskog zvaničnika Sankt Peterburga.

Prema informacijama finskih medija, snimak je napravljen početkom devedesetih godina prošlog veka tokom prvomajskih praznika. 🧐👇

Putin je tada imao oko 40 godina, a slobodno vreme je provodio na izletima u susednoj Finskoj gde je ovaj video i zabeležen.

Videosnimak prikazuje Putina kako igra ping-pong sa tadašnjim gradonačelnikom Sankt Peterburga Anatolijem Sobčakom. Sa druge strane stola nalazili su se njihovi telohranitelji.

Video-snimak pogledajte OVDE.

- Video je snimljen u vili koja je bila vlasništvo komapnije Tomesto, firme koja je imala poslovne veze sa Rusijom. Oni su tada uvozili sirovine drveta iz Rusije - piše Yle, prenosi 021.rs.

Jedan od izvora, koji je želeo da ostane anoniman, poručio je kako je prisustvovao ovom sastanku i izletu i naglasio je kako su ruski zvaničnici i tada kroz ping-pong nastojali da dokažu da su superiorniji.

Foto: SPUTNIK

- Igrao sam jedan meč protiv Putina, ali vam neću reći ko je pobedio - poručio je taj izvor.

Kada se govori o ovom video-snimku neobično je posmatrati i Putinov imidž u tom periodu. Ono što se može definitivno reći jeste da je pratio trendove koji su tada bili prisutni u većem delu istočnog dela Evrope.

- Obučen u majicu bez rukava, u plavoj Adidas trenerci i sa neuređenom kosom, Putin izgleda neobično. Najupečatljivije je da se smeši. Izgleda kao čovek, za razliku od onog što je sada postao - stoji u tekstu finskog medija Yle.

Autor: 021.rs / Redportal.rs