Ona ga ƠOKIRANO sluơala 😏

Miona i Stanislav noćas su najzad zaigrali igru istine, te su nepoznati detalji iz njihovog odnosa najzad isplivali na povrĆĄinu. Jedno od pitanja na koje su svi čekali odgovor jeste zaĆĄto je tačno Stanilsav odlučio da postane deo ovog rijalitija i da svoju bivĆĄu koja ga je prevarila mora da gleda svaki dan. đŸ€”

Naime, prvo je Miona otkrila da li je očekivala da će Stanislav biti spreman da uđe u Elitu. đŸ˜Č

Ja sam ti rekla da ne ulaziơ ili da uđemo zajedno, kao i da ako uđeơ naknadno da ti ne bih verovala. Mislila sam da ne bi iơao do te granice da blejiơ tu sa mnom, mislim da si hteo da uđeơ namerno da se ispromoviơeơ. Kad sam čula da si gostovao u emisiji, tad sam počela da sumnjam da ćeơ da uđeơ, imala sam u sebi osećaj da ćeơ da uđeơ ali nisam verovala.

Stanislav je potom odlučio da joj objasni zbog čega se odlučio na takav korak, kao i ơta ga je najviơe pogodilo. 💔

Najviơe su me pogodili medvedići, kad ste stajali pred mesečnicu i on govori: ,,Vidi, Stanislave, kako lep par!" Onda te je on na silu povukao da ga poljubiơ. Posle toga sam bio u autu, kad neko me zove. Bio je to voditelj iz emisije. Pitao me je da li bih doơao da komentariơem i odbio sam. Rekao sam da me to ne zanima. Ja medijima nisam dva meseca odgovarao. Kad me je nazvala devojka, ja sam rekao da moram u Beograd poslovno za 10 dana. Ona me je pozvala nakon 10 dana i pitala me kada ćemo se naći. Tada sam dao intervju, a nakon toga doơao i na Dedinje u emisiju.

Ona ga je potom pitala zbog čega je imao potrebu da dolazi u emisiju i da je komentariơe. 😕

Pa ja sam pričao zato ĆĄto me je on poniĆŸavao, posle su me zvali na sastanak. Ujutru sam se probudio i video koliko ima pregleda video. To je bio karambol. Posle sam otiĆĄao na sastanak i rekao im da moram da sredim posao prvo. Tad sam potpisao ugovor, otiĆĄao u Zagreb, sredio posao i onda uĆĄao ovde. Niko ne bi odbio takve uslove.

Miona je rekla da je mogao da dođe u finale kao njena podrơka i da dobije javno izvinjenje, na ơta joj je on rekao da je Ơa kriv za sve:

Ajde da me je spominjao jednom, nego svaki dan. Da ja nisam uĆĄao unutra, ko zna kako bi se nastavilo.

Pogledajte kako je to izgledalo ⏬

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs