Milena: Jednom prilikom izvršio je penetraciju prstima u moje telo.

Glumica Milena Radulović koja je prva prijavila vlasnika dramskog studija Miroslava Aleksića za silovanje danas je u Višem sudu u Beogradu započela svoje svedočenje.

Nju je ispitivao Aleksićev branilac Zoran Jakovljević, a neki od detalja koje je iznela izuzetno su potresni.

- Kada se prvi put dogodilo, mislim na početak novembra, na poljubac, bila sam u šoku. Nisam sebi mogla da objasnim šta se dogodilo. Mislila sam da je to neki test da vidi da li sam jaka jer se nedeljama ništa slično nije ponovilo, ali onda je jednom prilikom izvršio penetraciju prstima u moje telo.

Potom je dodala da je jednom išamarao pred svima i nastavila šta je sve doživela u kabinetu:

- Dodirivao me je po rukama, zadnjici, govorio je da mora da se trenira. Nisam to odmah svatila kao pretnju, mislila sam da govorimo o mojoj fizičkoj spremi. Kasnije me je pitao o mom seksualnom životu. Koristio je neprimerene reči, da li se kre*em, koliko, da li sam doživela orgazam, da li sam suvopi*asta, da li volim to da radim i s kim. Na kraju tog dana me je poljubio, ja sam bila u šoku. On je imao 61, a ja 17 godina. Zaista odvratno.

Na pitanje advokata zašto nije stisnula zube i tako sprečila Aleksića da je poljubi, ističući da je "to prost refleks ukoliko ne želi da je neko poljubi", odgovorila je da se sve brzo odigralo, da je "njegov jezik bio u njenim ustima pre nego što je stigla da reaguje".

- Nakon toga mi je rekao da raširim noge. Poslušala sam ga jer je to bila naredba. Uhvatio me je rukom preko hulahopki i rekao da "mora da bude nabrekla kao jabuka". Nakon toga mi je rekao "Aj kući" i ja sam otišla. Moj otac, koji je došao po mene, je video da sam uzrujana, ali to nije bio prvi put da sa časa izađem takva. Mika je znao da odabere jedno do troje ljudi koje će da ponižava, pa je tata mislio da se zbog toga osećam loše.

Autor: Telegraf.rs