Dva termina su u opticaju

Kako prenosi portal Mondo, nestrpljivo se čeka bilo kakva informacija kada će najbolji teniser svih vremena Novak Đoković da počne svoju borbu za finale US OPEN. Stigli smo do same završnice turnira i znamo da muškarci igraju svoja polufinala u petak. Što bi značilo da i on i njegov rival imaju po dan više za odmaranje.

Karlos Alkaraz i Danil Medvedev imaju dan manje odmora u odnosu sa rivalski par Đoković-Šelton. Postavlja se pitanje organizatorima turnira - koga će prvog poslati na teren, po gorim vremenskim uslovima? Videćemo da li će to biti duel najboljeg svih vremena i nove nade američkog tenisa Bena Šeltona, koji ujedno igra svoje prvo polufinale grend slema ili će odluka pasti na veliku dramu drugog polufinala između dva poslednja šampiona US Open, Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva.

Dve su opcije za polufinalne mečeve. Prvi meč se igra u petak u 21 č. po vremenu u Srbiji (15 č. u Njujorku), a drugi u 01č. posle ponoći u noći između petka i subote. Po nekoj logici, Đoković i Šelton bi trebali da igraju prvi meč, jer su imali dan više da odmore, međutim Šelton je domaći teniser, publika ga obožava, a noćni termin je rezervisan za navijače i atraktivan je za marketing turnira. Tokom dana bi trebalo i definitivno da dobijemo zvanične termine i uklonimo dileme kada će Novak Đoković igrati polufinale US Open.

Autor: Mondo.rs