Pukovnik: Ana, ja tebe volim najviÅ”e na svetu i čekaću te, kunem se svojom čaŔću! šŸ‘‡

Tokom sinoćne večeri voditelj Darko Tanasijević ugostio je u studiju televizije Pink, u okviru emisije Narod pita, bivÅ”e zadrugare Mikicu Bojanića, Nenada Necu Lazića i Bojana Simića, kao i najvernije gledaoce zadruge Ljiljanu Selimović i pukovnika pilota u penziji Almira Asanovića. šŸ‘‡

Almir Asanović, koji se predstavlja i kao bivÅ”i muz Divne DNK, kako prenosi Telegraf.rs, sinoć je uživo u emisiji izjavio ljubav zadrugarki Ani Ćurčić čije je učeŔće u Zadruzi 6 pomno pratio, kako je sam kazao.

- Samim ulaskom AnE Ćurčić ja sam video da je ona prava žena za mene. Kako je tekla emisija kada je ona uÅ”la, ja sam uÅ”ao u suÅ”tinu njene duÅ”e i to me je očaralo. Njen hod i pogled su sve rekli koliko je ona preplaÅ”ena. Mene je privuka ona kao celina, ona vredi, i nadam se da će biti u mom pilotskom zagrljaju da bi bila sigurna. Ja mislim da bih bio njena podrÅ”ka u svemu, i dao bih sve da je osvojim - rekao je Almir i pokazao knjigu koju piÅ”e o njemu i Ani.

- Ja iskreno osećam da će mi ona jako brzo prići. Ona će sigurnost videti kod mene, i ta iskrena ljubav koji imam prema njoj. Ja nju iskreno volim, ali moram da kažem da Jelenu Golubović treba da bude sramota zbog komentarisanja moje Ane - dodao je pukovnik, kako prenosi Pink.rs.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Tokom emisije putem telefonskom poziva uključila se i Ana Ćurčić!

- Pre svega svima dobro veče. Meni nije jasno Å”to ste ovo organizovali, tu ekipu, a ne da budemo pukovnik i ja? On i ja moramo da se ispričamo. Moram da pitam Almira Å”to se rasplakao - upitala je Ana.

- Emocije prema tebi su mnogo jake - rekao je Almir i pokazao poklon koji je uzeo Ani.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Ja mislim da bi on pao u nesvest kada bi me video - rekla je Ana.

- Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam se sinoć potresao zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vređala, ja tebe volim najviÅ”e, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaÅ”titim - govorio je Almir.

- Je l' bi se ti bolje osećao kada bih ti ja rekla da je meni sve u životu super - upitala je Ana, kako prenosi Telegraf.rs.

- Ja bih se osećao super kada bi ti bila kraj mene, spremio sam ti poklone. Voleo bih da budeÅ” fizički pored mene, ja ću te čekati, da znaÅ” - dodao je pukovnik.

- Ana, ja tebe volim najviÅ”e na svetu i čekaću te, kunem se svojom čaŔću - rekao je Almir.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.