Američki predsednik Džo Bajden se nasmejao kada su ga novinari zamolili da prokomentariše fotografiju svog prethodnika Donalda Trampa

Američki predsednik Džo Bajden se nasmejao kada su ga novinari zamolili da prokomentariše fotografiju svog prethodnika Donalda Trampa snimljenu prilikom njegovog hapšenja u državi Džordžija, rekavši da je Tramp "fin momak".

Bajden, koji se odmara na jezeru Tahoe, nasmejao se kada ga je novinar upitao da li je već video sliku, prenosi ABC Njuz.

- Video sam to na televiziji - odgovorio je američki predsednik.

Upitan šta misli o njoj, Bajden je odgovorio: "Dobar momak". "Divan dečak."

Bivši američki predsednik Donald Tramp predao se vlastima u zatvoru u Džordžiji, gde je bio pritvoren i ušao u policijske dosijee pod optužbom da je planirao da "preoblikuje" volju birača u toj saveznoj državi na predsedničkim izborima 2020. godine, na kojima je izgubio od aktuelni Džo Bajden.

Tramp, koji je naveden kao zatvorenik broj P01135809, pušten je uz kauciju nakon 20 minuta provedenih u zatvoru, i tokom procesa je ušao u istoriju kao prvi bivši predsednik Sjedinjenih Država koji se pojavio na policijskoj fotografiji.

Tramp je, po izlasku iz zatvora, rekao – „to je strašno iskustvo, ovo je zemlja trećeg sveta“.

Vlasti u Džordžiji objavile su fotografiju nenasmejanog Trampa koji gleda u kameru, naboranog čela i stisnute vilice.

Tramp je potom i sam postavio fotografiju na svoj profil na platformi Ks (Tviter), kao i na svoju društvenu mrežu „Truth Social“, ali je ovom objavom dodao i link ka svojoj veb stranici predsedničke kampanje sa pozivom za donacije. , tvrdeći da on je „uhapšen iako nije počinio nikakav zločin”.

Autor: redportal.rs