Aleksandra pronašla način da izađe u susret svojim fanovima 💖

Pevačica Aleksandra Prijović pre dva dana na društvenim mrežama obavestila je svoju publiku da su u prodaju puštene karte za njen treći koncert u Štark Areni u Beogradu! 😎 Pevačica se na ovom velikom uspehu zahvalila publici koja je od početka uz nju i podržava je, međutim, zbog datuma za koji je zakazan poslednji koncert, odnosno prvi, pobunilo se dosta fanova! 🤷‍♀️

Naime, Aleksandra je prvi koncert u Areni zakazala za 29. septembar, a drugi za 30. Međutim, zbog prebukiranosti Arene, pevačica je treći koncert morala da zakaže za 28. septembar, što je zasmetalo onima koji su kupili kartu za prvi i želeli da se potpuno iznenade kada vide šta je to Prijovićka pripremila.

Zbog kritika koje je primila, Aleksandra se obratila sledećim rečima na Instagramu 👇:

Dragi moji, primila sam dosta poruka i komentara vazanih za to kako nije fer da će neki od vas, koji su odavno kupili karte za prvu Arenu, sada zapravo biti na drugom koncertu po datumu. Da ne bih pojedinačno odgovarala na poruke i komentare, ovim putem želim da vam se obratim i biću jako iskrena i otvorena prema vama. Prvo, želim da kažem da vas razumem, ali bih isto tako volela da i Vi pokušate da razumete mene.

Foto: Instagram.com / @aleksandraprijovic

Kada sam zakazala prvi koncert, treća Arena je bilo nesto što iskreno nisam mogla ni da zamislim u tom trenutku. Pre nekih desetak dana kada je svima postalo jasno da ćemo morati da otvorimo i treći koncert, podrazumevalo se da će to biti 1.10. Nažalost, to nije bilo moguće. Zbog velike produkcije i količine vremena potrebnog za montažu i demontažu i uzimajući u obzir dešavanja koja su već zakazana u Areni u periodu oko mojih koncerata, ovo je bila jedina opcija.
Moja želja je bila samo da omogucim svima koji žele da prisustvuju koncertu, dobiju tu priliku. E sada, ono što Vam nisam rekla, a što je jako važno, izuzetno cenim sve vas koji ste među prvima kupili karte i dali vetar u leđa meni i celoj ovoj turneji, i pre nego što se sve ovo izdešavalo. Kada sam pročitala poruke i komentare morala sam da nađem rešenje i ispoštujem sve Vas kojima je jako bitno da prisustvujete sada "prvom" koncertu. Ni u jednom trenutku nisam imala lošu nameru i žao mi je što se neki od vas osećaju iznevereno. Hvala na razumevanju i obećavam da će svaki koncert biti poseban i za pamcenje.

Ukoliko želite da zamenite kartu možete to učiniti na sledeći način 👇 :

Foto: Instagram.com / @aleksandraprijovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.