Miksi najavila Bebici suočavanje na sudu, Zolu ne želi da vidi 🤫

Darko Tanasijević u sinoćnjoj emisiji Narod pita na televiziji Pink ugostio je bivše zadrugare Marka Janjuševića Janjuša i Slađu Lazić koja je navodno sa Nenadom Macanovićem Bebicom u emotivnom odnosu! 🤫

Bebica je nedavno okončao odnos sa Miljanom, nakon čega su pale i teške reči, a sada je navodno sreću pronašao kod Zoline bivše devojke Slađe. Iako se u medijima spekuliše o njihovoj vezi i zajedničkim slikama na društvenim mrežama, Slađa i Bebica tvrde da se samo druže! 🤷‍♀️

Zolina i Bebicina bivša devojka Miljana Kulić uključila se sinoć putem poziva uživo u emisiju Narod pita, a u nastavku teksta delimo njen razgovor sa voditeljem i gostima u studiju. 👇

- Pričam upravo sama sa sobom i vraćam se od drugarice - rekla je Miljana.

- Vidim da si mi poslala sliku tebe i Zole, pa obrisala - rekao je voditelj.

- Poslala sam ti i nebitno. Zgadio mi se totalno, ono foliranje u emisiji i plakanje, izazivanje sažaljenja. Kunem ti se, retko kad prođem po klipovima našim. Proklinjala sam sebe što sam opet sebi dozvolila da budem budala, ona kalsična foliraža. Sad sam prvi put odgledala klip Slađe i Zole, ista priča kao sa mnom hoće Rajsko ostrvo da bi tamo odmarao i spavao i imao specijalnu hranu. Mnogo sam se razočarala jer sam ovo sad videla - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Da li si u nekakvom kontaktu sa Zolom od emisije - pitao je voditelj.

- Volela bih nikad da ga ne vidim i ne čujem, a ako budemo zajedno u Zadruzi moja pobeda bi bila da ga zaboravim kao Maja Janjuša. Više nećete gledati Milajnu i Zolu i odnose. Oplakala sam večeras. Slađu moram da pohvalim večeras, ti si kraljica blamova. Ja gledam i plačem, suze same idu - rekla je Miljana.

- Drago mi je što ne spavaš - rekla je Slađa.

- Zapisala sam tvoju izjavu od večeras: "Ne beži se od koza". Ja mislim da bi ti u svakoj emisji trebala da gostuješ jer si izdominirala - rekla je Miljana.

- Šta misliš da li Zola misli da veću harizmu ima Slađa ili ti - pitao je voditelj.

- Zaista me ne interesuje šta on misli, on samo hvata na patetiku i želi da uđe u rijaliti. Ukoliko budem ušla u rijaliti ne želim nikakvu vezu, muškarci neka beže od mene kao đavo od krsta. Samo što dalje od Miljane Kulić - rekla je Miljana.

- Kako komentarišeš druženje Slađe i Bebice - pitao je voditelj.

- Svi treba da znamo šta drugarstvo znači, zajedno smo lepši, zajedno smo jači. Sa tim kog si ti imenovao sam završila svaki odnos. Napolju se pravi priča da bi gledaoci pomislili da će biti priča između njih da bi ušli u Zadrugu 7 - rekla je Miljana, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Da li vam čačkalica još uvek stoji u strujomeru - pitao je Darko.

- Darko, da li znaš kad su ljudi iskompleksirani i po svaku cenu žele da budu viđeni oni su spremni na sve. Šta reći o čoveku koji pljuje tanjir iz kog je jeo, apsolutno sve ide preko suda. Podigla sam tužbu. Svaka kleveta i laž za mene i moju porodicu. Verovatno je i u klimaks ranije ušao, pa želi da se piše o njemu. Otac ga je otpisao jer je proneverio novac, majka mu je molila oca da ga pusti da ne trpi jer volim Zolu. Ja sam njega Bože me oprosti kao brata - rekla je Miljana.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.