Oni imaju ugovor, on PLAĆA devojke, ima ih 15! 😲

Otac aktuelne učesnice Elite, Maje Marinković, Radomir Marinković Taki dovezao je Teodoru Delić u karantin, te su se tada podgrejale sumnje da su njih dvoje bili intimni, tj. da je taj odnos mnogo više od onog kakvog ga predstavljaju - prijateljskim!

U rijalitiju su ove priče dodatno podgrejane, kada se saznalo da je Teodora ušla u Elitu sa majicom na kojoj je odštampana fotografija nje i Takija, što je sve bacilo u rebus, iako i jedno i drugo tvrde da su samo prijatelji.

Sada se u emisiji Pitam za druga javio gledalac koji je izneo šokantne tvrdnje na račun Teodorinog i Takijevog odnosa, ali i pikanterije iz života ovog kontraverznog rijaliti tate:

Ona Teodora je kod Takija, sa njim ima Ugovor na tri godine. Danas su bile dve devojke, isto. On ima 15 devojaka. Sad ću da vam kažem kako to ide, on im plaća 300 evra stan, 300 evra za hranu, 300 evra im daje za odeću i obuću i 100 evra za mobilne telefone. Nisu samo one sponzoruše, ima i muškaraca... Bebica je najveći i najbogatiji čovek tu, on i Anđelo, njega znam lično, on ima restoran.

Detaljnije u videu:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: pink.rs