Nova sezona popularnog rijalitija uskoro počinje 📺

U sinoćnjem izdanju emisije Narod pita, koja se emituje svake večeri na televiziji Pink, voditeljka Ana Radulović ugostila je pobednicu Zadruge 6 Aleksandru Nikolić i drugoplasiranu Anu Ćurčić! 📺

U emisiji je bilo veoma napeto jer su se Aleks i Ana posvađale, a pobednica Zadruge 6 pozvala je čak i policiju u programu uživo zbog Aninih pretnji! 😱

Foto: Printscreen Pink.rs

- Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča...Da, ja sam u emisiji - pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

- Zašto je krenula svađa - pitala je Ana.

- Zato što je neko ko se lažno predstavlja - rekla je Ana.

- Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovde. Žena mi preti, šta treba da je se plašim ovde?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude - rekla je Aleks.

- Jako sam se uplašila Kačavende - rekla je Ana.

- Filipe, žena me vređa usred emisije, neću da ćutim! Ja sam zvala policiju, što da je ne zovem - rekla je Aleks Caru preko telefona, kako prenosi Pink.rs.

- Šta grad zna o tebi? Da su te zvali Pčelica Maja, dok si bila mlada jer si letela s cveta na cvet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu pčelica Maja, da je letela sa cveta na cvet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala reč za tebe - rekla je Nikolićeva.

- Ti si ustvari mene izvređala i sve si rekla izokola, a ništa nisi rekla - rekla je Ana.

- Glupa si kao točak i jedino što znaš je da cmizdriš. Kad budem bila u tvojim godinama, ja ću biti magistar - rekla je Aleks.

Detaljnije u videu ispod 👇 :

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.