Nova sezona popularne serije

Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone TV serije Kalkanski krugovi, već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih deset epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.

Foto: Firefly productions

Premijerno od 30.marta subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV, priča „Kalkanskih krugova“ se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.

Foto: Firefly productions

Pored činjenice da je treća sezona „Kalkanskih krugova“ poslednja uloga i kadar koji je snimio Žarko Laušević, nove epizode donose i druge poznate glumce kao što su Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov,  Ivana Zečević, ali i nova glumačka lica i zaplete.

U Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran i iskoristi njegove moći. Miona se udružuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima kako bi zaštitila magični prostor Dola od dosad najotrovnije pretnje po njegov opstanak.Misteriozna pogibija preduzetnice pokreće lavinu novih pitanja na koja svi traže dogovor. Za to vreme tajna očinstva malog Gavrila se otkriva što će dovesti u sukob dve porodice,a Stefana i Milanku staviti pred životni izbor. I mada je borba protiv Spasića uspešna, Velibor veruje da je Zabran još uvek nezaštićen, te da kao takav može ponovo privući nekog ko bi želeo da ga iskoristi… Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vreme da se pronađe ona  prava, koja će biti naslednica mitske Baba Gube. Vreme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore.

Foto: Firefly productions

Celokupnu glumačku podelu čine i Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica,  Nela Mihailović, Nina Janković , Igor Đorđević.

Foto: Firefly productions

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, kojeg kao reditelji potpisuju Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

IZVOR: YT / Firefly Productions

Autor: redportal.rs