On je otkrio da su svi na setu plakali nakon snimanja te scene. 📽🎬

Samjuel L. Džekson u nedavnom intervjuu otkrio je da je montaža filma u kojem je glumio možda uticala na njegove šanse za nagradu Oskar. Glumac sumnja da je presudno bilo rezanje jedne od ključnih scena iz filma Vreme ubijanja.

Džekson u filmu glumi Karla Lija Hejlija, čiju kćerku Tonju otmu i siluju 2 belca. Hejli se zatim javi advokatu Džejku Bridžensu, kog igra Metju Mekonahi za pomoć, no on mu priznaje da postoji šansa da će silovatelji njegove kćerke biti pušteni na slobodu.

Hejli zatim uzima stvar u svoje ruke i ubija napadače, a Bridžens odluči braniti ga na sudu. Glumac je otkrio da je prvi dan snimanja radio na važnoj sceni koja je kasnije izbačena iz filma.

- Prvi dan snimanja tog filma držao sam govor s jednim glumcem. Cela filmska ekipa je plakala nakon što sam završio. Pomislio sam si: "U redu, izgleda da sam na pravom putu." Ta scena na kraju nije završila u filmu. I znam zašto nije. Zato što to nije bio moj film i nisu mene pokušavali učiniti zvezdom - rekao je Džekson.

Glumac je priznao da je to prvi put da mu se desilo nešlo takvo, ali s godinama je naučio zašto dolazi do takvih odluka tokom montaže filma.

- Radio sam i na drugim filmovima gde sam se znao pitati zašto su određeni trenuci izbačeni tokom montaže. Saznao sam da je to zato što su ti trenuci ponekad veći od samog filma - dodao je on.

Autor: Redportal