Slučajnosti ne postoje!

Od petka, 21. jula, u sve knjižare Delfi, Lagunine klubove čitalaca, na sajtove delfi.rs i laguna.rs, kao i na kioske, stiže Laku noć, Punpune 8, nastavak najpopularnije mange o odrastanju 📚📖.

Osmi nastavak mange Laku noć, Punpune u izdanju Lagune nastavlja ediciju StarWay, u okviru koje će se pojaviti ukupno 13 delova.

Laku noć, Punpune je priča o običnom dečaku iz disfunkcionalne porodice koji pokušava da pronađe svoju svrhu, sreću i put do srca simpatije. Već u 1. broju vidimo jake kontraste dečje zabave i traume, motiva koji će biti dominantan kroz ostatak serijala.

Nakon što je sebi zadao rok od 2 godine da pronađe Aiko i postane neko i nešto, Punpunov svet se potpuno promenio. Pronašao je prijatelje, posao i nekoga ko ume da izvuče najbolje iz njega – Sanđi 💕.

Vredno rade na zajedničkoj mangi i spremni su da postanu nove zvezde strip-scene!

Ali Punpunova prošlost preti da postane budućnost 😱.

Slučajnosti ne postoje, Punpune!

Inio Asano je nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka. Osvojio je gotovo sve velike nagrade u Japanu, a na Zapadu je preveden na više od 20 jezika. Svojim najintimnijim delom uspeo je ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mlađa čitalačka publika) i postane manga van žanra.

Autor: redportal.rs