Uključila TikTok lajv i komunicirala sa pratiocima 📳

Starleta Nataša Šavija pre nekoliko dana je operisana drugi put. Ona je nedavno primljena u Urgentni centar, gde je i operisana, a tokom jučerašnjeg dana pokazala je kako izgleda nakon druge operacije!

Nataša je uključila TikTok lajv juče i tako svim pratiocima pokazala kako joj sada lice izgleda, nakon što joj je polomljena jagodična kost! 👇

Foto: Instagram.com / @natasa.savija

Podsećamo, Nataša je tokom maja meseca optužila Stefana Karića da ju je na jednom svadbenom veselju kod Novog Sada istukao i tom prilikom joj polomio jagodičnu kost.

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu - istakla je Šavija na svom Instagramu pre nekoliko dana, kako prenosi 24sedam.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.