Da, opet sam doživela nasilje, a znate zašto, napisala je Nataša. 🚨

Starleta Nataša Šavija ponovo je pretučena! Ova vest zatekla je sve, a starleta je nedavno sve u vezi napada na nju objavila na svom Instagram nalogu. Naime, Nataša je objavila slike povreda koje su joj nanete, kao i fotografije stana nakon haosa koji se desio. 👇

- Da, opet sam doživela nasilje, a znate zašto? Jer je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima sa može mi se - napisala je ona na Instagramu.

Foto: Instagram.com / @natasa.savija

Nataša je objavila i sliku na kojoj se može videti da joj je brava na ulaznim vratima razvaljena, pa pokazala kako spava tokom noći!

Foto: Instagram.com / @natasa.savija

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam, pre toga dve nedelje, platila 1.500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce - dodala je ona na jednom od storija.

Novinari Telegrafa razgovarali su sa Natašom koja im je otkrila da se ovaj napad desio pre nekoliko dana. 👇

- Hvala Bogu, ništa mi nije polomljeno, eto bar toliko - rekla je misleći na svoje telo.

- Osim inventara, kuće, telefona, sto je razlupao - dodala je za pomenuti medij.

Na pitanje ko je osoba koja je to uradila, odgovorila je:

- Klošar, bukvalno.

Podsetimo, Nataša Šavija ranije je optužila Stefana Karića da joj je nakon jedne proslave naneo teške telesne povrede zbog kojih je morala na nekoliko operacija lica i oka.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.