Ukoliko je Ina trudna sa njim, Zola je kazao kako će uraditi sve što se od njega očekuje

Pre nekoliko večeri u emisiji Narod pita Lepi Mića i Jelena Golubović tvrdili su da je Zolina bivša devojka iz Zadruge 6 Ina Rajzinger trudna sa njim, ali da mu još uvek nije to saopštila, o čemu više možete čitati u tekstu ispod 👇 :

Nakon navoda o trudnoći, oglasio se i Zola koji je kazao da je Ina radila dva testa za trudnoću u Zadruzi, te da, ako je Ina trudna sa njim, uradiće sve što se od njega očekuje.

- Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u Zadruzi. Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek... Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim... Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane. Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi - kaže Zola za Pink.rs i poručuje:

- Ako je test koji smo radili u Zadruzi tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje. Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.