Dvočasovni televizijski program uključivaće i nekoliko počasnih nagrada i nastupe tokom ceremonije

Dodela nagrada People’s Choice Awards 2023 zakazana je na kanalu E! za nedelju 18. februar 2024. i održaće se u Barker Hangaru u Santa Moniki, Kalifornija.

Jedina ceremonija nagrada koju kompletno dodeljuje publika, odaće priznanje omiljenim umetnicima u različitim kategorijama iz oblasti filma, televizije, muzike i pop kulture. Dvočasovni televizijski program uključivaće i nekoliko počasnih nagrada i nastupe tokom ceremonije.

Kompletna lista kategorija biće naknadnio objavljena. Nominovanje će trajati do 31. decembra 2023.

- Misija nagrade 'People's Choice Awards' nastavlja da bude davanje glasa onima čije je mišljenje najvažnije - publici - izjavila je Kasandra Trajon, viša potpredsednica Entertainment Live Events, NBCUniversal za televiziju i striming.
- Premeštanje televizijskog programa u srce sezone dodele nagrada i proširenje našeg dosega na publiku Peacock-a stvara platformu da se glas ljudi čuje jače nego ikad, dajući zvezdama i njihovim fanovima priliku da zajedno slave - dodala je ona.

2022 People’s Choice Awards, emitiovan preko mreža NBC i kanala E!, zaključao je industrijske trendove sa visokim rejtinzima koji rastu iz godine u godinu, sa preko 173 miliona reakcija na kanalima, digitalnim platformama i društvenim mrežama.

Glumac i komičar Kenan Tompson bio je voditelj prošlogodišnje ceremonije dodele kada je posebno priznanje dobila Lizo kroz priznanje People’s Champion Award, Rajan Rejnolds bio je dobitnik nagrade People’s Icon Award a Šanaja Tvejn dobila je nagradu Music Icon Award.

Foto: NBCUniversal International / E! Entertainment/NZ

Foto: NBCUniversal International / E! Entertainment/NZ

Foto: NBCUniversal International / E! Entertainment/NZ

Ovaj program producira Den of Thieves uz izvršne producente, među kojima su Džes Ignjatović, Ivan Prager i Barb Bialkovski.

Dodelu nagrada People’s Choice Awards originalno je preuzeo kanal E! u 2017. godini, a prvo uživo emitovanje bilo je 2018. godine.

Autor: redportal.rs