Morali da reaguju vatrogasci

Jelena Starčević iz Sremčice u sekundi se našla u ogromnom problemu, kada se uhvatila za kvaku automobila i shvatila da su se vrata zaključala, a njena beba ostala zarobljena!

Ona nije i, kaže, nikada ne bi svoje dete ostavila bez nadzora, već ga je smestila u zadnji deo vozila i krenula da uđe na mesto vozača, ali ključ je ostao unutra. Kao i telefon i sva dokumenta.

Bila je dovoljno trezvena da odmah pozove pomoć, jer bi po ovakvoj vrućini svaki izgubljeni minut mogao da dovede do posledica.

Zatražila je telefon jednom prodavcu i pozvala muža. Najbolje rešenje je bilo da se alarmiraju vatrogasci, koji su stigli za dvadesetak minuta. To je bilo dovoljno brzo da se sačuva zdravlje, ali suze su samo tekle.

- Bila sam jako potresena, pošto se ova situacija nikad nije desila. Komšije su pritrčale u pomoć, komšinice iz naše i susedne zgrade su mi dodale vodu, pokušale da me smire, jer sam gledala svoje dete koje plače, malo i nemoćno. Zato se zahvaljujem svim ljudima na pomoći i brzoj reakciji.

Na kraju, najvažnije je da se sve dobro završilo. Da bi se dete spaslo automobil je morao da se obije.

- Ja svoje dete ne ostavljam ni na sekund. Nek se sve dobro završilo i da je ona dobro, a šteta će se nadoknaditi. Ne postoji novac koji bi zamenio život mog deteta - kazala je majka za Telegraf.rs, kako prenosi Pink.rs.

Ona se i preko Instagram stranice Serbia Live Beograd zahvalila svima koji su joj pomogli.

- Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada mi se zaključala brava, nakon što sam dete smestila i krenula da otvorim svoju bravu, a ključevi ostali na sedištu. Sve se desilo u Sremčici, a nažalost, bili su prinuđeni da polupaju staklo kako bi je izvukli - napisala je i dodala da je to učinila javno, jer od stresa nije uspela nikome da se zahvali na licu mesta.

Autor: Pink.rs