Žex poručio da dobro znaju gde ga mogu pronaći 😎

Danas su predstavnici dela opozicije najavili novi protest pod nazivom Srbija protiv nasilja za subotu 1. jula. Jedan od političkih aktera opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da će protestna šetnja u subotu ići do televizije PINK.

Osnivač i vlasnik televizije PINK Željko Mitrović oglasio se na društvenim mrežama rečima da u zgradu svakako neće moći da primi sve, ali da organizatori Đilas, Aleksić, Ćuta i Zelenović mogu svakako doći kod njega u kancelariju na sastanak.

Žeks je još naveo da znaju gde ga mogu naći jer u poslednjih 30 godina neki od njih nisu izlazili iz njegove kancelarije i da im nije smetao ni rijaliti ni bilo koji drugi program.

Što se tiče predloga šta bi još mogao da uradi Željko je napisao:

Tom prilikom, mogu da mi pojasne šta još mogu uraditi za decu, posebno za decu bez roditeljskog staranja, a i voleo bih da me upoznaju sa tim šta su oni uradili za one koji će svakako naslediti sve nas!

Žeks je poručio da uređivačku politiku na televiziji PINK uređuje on, a ne ulica ili neko od njih. Na kraju je poručio:

Još jednom da ponovim, privatna svojina pa i Pink, je u Srbiji neprikosnovena ali i spremna da se odupre svakoj vrsti nasilja i terora! Vidimo se!
View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / @zeljkomitrovic

Autor: redportal.rs