Objavljen snimak na kome se navodno vidi Stefan Karić koji tuče Šaviju

Tokom jučerašnjeg dana portal Pink.rs objavio je snimak na kome se navodno nalaze Nataša Šavija i Stefan Karić. Na snimku se mogu videti muškarac i žena koji se svađaju, udaraju, dok je muškarac u jednom momentu bacio ženu na pod. S obzirom na to da je snimak mutan, ne može se sa sigurnošću reći ko je snimku!

Povodom objavljenog snimka oglasila se Nataša Šavija putem Instagram naloga i napisala sledeće:

- Zar se ne vidi da me je čovek ščepao i vuče? A ovaj što je bio sa njim, ako nije svedočio kako je bilo, i on treba da ide u zatvor. Koliko je ljudi bilo okolo sve vreme i onda ja lažem kad kažem da su me povređenu još i izbacili bez ličnih stvari. Kao nelogično, niste čuli za nepravdu? Evo vam je crno na belo. I da li vam po hodu deluje da ne mogu da stojim koliko sam pijana? 

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će doneti pravičnu presudu - poručila je Šavija na svom profilu, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Instagram.com / @natasa.savija

Autor: Redportal.rs / K.Đ.