Istoga dana kada je utvrđeno i šta se zapravo dogodilo sa podmornicom, ali i u danima nakon toga

NAPOMENA: Analizom portala "raskrinkavanje.ba" utvrđeno je da sadržaj na našem portalu Nova.rs u vezi sa navodno "predviđanjem" budućnosti iz serije Simpsonovi, a u vezi sa tragedijom podmornice "Titan" predstavlja manipulisanje činjenicama.

Naslov našeg članka „Događaji iz SIMPSONOVIH slični sa slučajem zarobljenih bogataša u podmornici na putu do Titanika 😱⚓🛳️“ dovodi u zabludu čitaoce, jer se ne radi ni o nikakvom predviđanju, a fakt čekeri raskrinkavanje.ba su za ranija navodna „predviđanja“ Simpsonovih utvrdili da je reč o lažnim informacijama.

Naslov našeg članka je promenjen, a sadržaj teksta je korigovan tako da jasno ukazuje na činjenice. Dok je ceo svet čekao rasplet slučaja nestale podmornice „Titan“, na Internetu se masovno delila epizoda serije „Simpsonovi“, u kojoj Homer Simpson sa svojim navodnim ocem u podmornici, gde se pogrešno tvrdi da su u toj epizodi Simpsonovi predvideli tragediju podmornice „Titan“. RED PORTAL se izvinjava čitaocima zbog prenošenja neproverenih informacija.

Autor: redportal.rs

#Simpsonovi

#epizoda

#serija

#titan

#titanik