Poznata tiktokerka objavila video kako kuća izgleda ako nema ženske ruke na 48 sati

Simpatičnoj amerikanki Lindzi Doneli suprug je pre desetak dana rekao da ionako ništa ne radi po kući prilikom jedne prijatne bračne rasprave (znate kako to već ide 😄). Rekli bi neki, uobičajeno prebacivanje, međutim, Lindzi (poznatija na Tiktoku kao Lindzi Di) ne bi bila ona da nije osmislila način kako da mu pokaže da nije baš u pravu.

Zbog toga, rešila je da stvarno ništa ne radi po kući 2 dana, a rezultate ovog neobične demonstracije je okačila na svom profilu na pomenutoj mreži. Očekivano, video je postao viralan, tako da je inače, ova ne posebno poznata domaćica iz Konektikata u SAD, praktično preko noći dobila preko 10 miliona lajkova na svom profilu.

Elem, otkako je objavila video, Donelijeva je objavila jo[ neke snimke u kojima je pokazala da i ona i njen muž mogu da vide i smešnu stranu svoje viralne slave.

Istina, praktično se izvinila jer je u jednom od njih priznala da njen muž generalno ipak više čisti po kući od nje. Neki od komentatora ipak, nisu bili zadovoljni svim opisanim stvarima, tako da su bili česti i glasovi da treba da se razvede. 😲

Nažalost po takve pozive, Lindzi nema nameru da se razvede, jer kako kaže ima skoro pa savršenog supruga. Tako da, ako se neko nešto nadao, neka traži sreću na drugoj strani. 😄

Video: TiKTok/@lindsaydonnelly2

IZVOR: TT / @lindsaydonnelly2

Autor: LADBible