Šeron je dodala da je "borba za samu sebe joj je stvorila dosta problema u industriji i da je to uticalo na filmove u kojima je bila".

Glumica Šeron Stoun otkrila je da nije imala nijedan glumački posao otkad je imala moždani udar, pre 22 godine. 😔

Šeron Stoun je u intervjuu za The Hollywood Reporter otkrila kakav je uticaj na njenu karijeru imao moždani udar i moždano krvarenje koji je doživela 2001. godine. 😔💔

- Oporavljala sam se 7 godina, i od tada nisam imala posao. Kada se to dogodilo, nisam htela nikome da kažem jer ako nešto krene po zlu sa vama, izbačeni ste iz igre. Nisam imala posao. A u jednom momentu mog života sam bila velika filmska zvezda - rekla je Šeron. 😐

Za ulogu u filmu Casino iz 1995. godine, 66-godišnja glumica osvojila je nominaciju za Oskara i kaže da je "mnogo stvari morala da prebrodi".

- Htela sam da vam kažem da boli. Boli da budete plaćeni. Boli da se svađate sa odgovornima u studiju. Boli da stvarate granice, granice za one koji bi mogli da se pojave kod mene u prikolici i traže nešto. Granice u vezi sa činjenicom da jednom nisam htela da potpišem ugovor u mojoj prikolici na dan kada je počelo snimanje jedne serije. Boli što moram da kažem da sam, kao i svaka korporacija, imala prilike da moj advokat pročita moj ugovor i da nisam morala da počnem sa snimanjem bez nepročitanog ugovora u mojoj prikolici.

Šeron je dodala da je "borba za samu sebe joj je stvorila dosta problema u industriji i da je to uticalo na filmove u kojima je bila".

Autor: redportal.rs