Stefan Karić danas pušten iz pritvora 🔽

Starleta Nataša Šavija pojavila se danas u Osnovnom tužilaštvu u Rumi gde je davala iskaz povodom fizičkog napada na nju, za koga je optužila bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.

Stefan je danas pušten iz pritvora nakon mesec dana, malo nakon što je Šavija dala iskaz. 🔽🔽

Prilikom napada Šaviji su nanesene teške telesne povrede na licu, odnosno slomljena joj je jagodična kost i povređeno oko, koje je do sada operisala više puta.

- Dala je svoj iskaz i detaljno objasnila šta se desilo tog dana, zbog daljeg slučaja ne možemo davati detalje o samom iskazu - rekao je Šavijin advokat danas za Kurir, a evo i kako se Nataša oseća:

- Nemam bolove trenutno. Oko mi je povređeno, čeka me još jedna operacija. Da bi bilo funkcionalno oko, trebaće i plastična operacija.

- Bio je tako težak prelom da nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje - rekla je starleta i dodala:

- Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.