Kazanova iz Pljevalja opet zapalio društvenu mrežu X

Milojko Spajić, premijer Crne Gore, pohvalio se na svom X profilu povećanjem minimalne penzije i rastom ekonomije u Crnoj Gori, a onda i zahvalio jednom tviterašu na "želji" da ga tako služi i erekcija.

- Povećanje minimalne penzije na €450 poguralo rast crnogorske ekonomije u sami evropski vrh. Za prva tri meseca 2024. ekonomija je rasla 4.4% - napisao je Spajić

Jedan tviteraš je pokušao da mu odgovori duhovito pa mu je sa slovnom greškom poručio: - E, taman tako te erekcija služila...

Ipak, Spajić se nije dao iznenaditi.

Hvala - odgovorio je premijer Crne Gore uz prigodan emotikon.

IZVOR: X / mickeySpajic

Inače, dok je još bio ministar finansija i socijalnog staranja Spajić se svesno ili nesvesno pohvalio svojim ljubavnim životom u želji da dokaže da nije nacionalista kako su ga pojedinci optuživali. Tada je u svoju odbranu naveo "spisak" svojih partnerki različitih nacionalnosti i veroispovesti.

- Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima - rekao je Spajić početkom 2022. godine.

Autor: redportal.rs