- Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror - napisao je Zulić.

Mladić iz Bihaća Ajdin Zulić danima preti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Beogradu te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi, saznaje portal Avaz.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić Kosta Kecmanović počinio masakr na Vračaru u Beogradu. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dečaka.

- Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onako nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude teror - napisao je Zulić.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što nam je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

- Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo - rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za pomenuti portal.

Autor: Avaz