Sahrana modnog kreatora biće održana danas na Novom groblju

Modni kreator Saša Vidić napustio nas je u ponedeljak, 24. aprila, dok će sahrana biti održana danas, 27. aprila, na Novom groblju u Beogradu. Kreator je primljen u bolnicu u veoma lošem stanju, a preminuo je od sepse, o čemu više možete saznati iz teksta ispod:

Saša Vidić iza sebe je navodno ostavio oproštajno pismo kroz koje navodi kako svu svoju imovinu ostavlja mladim i talentovanim modnim kreatorima. 🙏

- Saša je ostavio pismo u kome svo nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima, koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare svoj san - otkro je izvor blizak Vidiću za Pink.rs i dodao:

- Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru, a odatle da krene sa poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina.

- Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, ostavio je poruku da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući mladi kreatori - zaključio je pomenuti izvor.

Foto: Prva Printscreen

Autor: Redportal.rs / K.Đ.