U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana specijalna emisija sa Dušicom Jakovljević

U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana specijalna emisija sa Dušicom Jakovljević. Njen gost u studiju je bila Ermina Pašović koja je došla da za sva vremena rasčisti priču oko Matee Car u koju je umešana i Sandra Rešić za koju se sumnja da je bila bliska sa Mateom i da je radila Matoroj iza leđa. Ermina se suočila sa Matorom i Markom Đedovićem u Šiša baru gde je sve izašlo na videlo. Nakon toga u Belu kuću je ušao Milan Milošević, te je počela emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'.

Ermina Pašović je na početku urnisala Rešićku, nazvala je teškom patologijom, pa optužila Anđela da je tipovao Anitu Stanojlović.

- Da li Matora ima pravo da misli da nema prave prijatelje - pitala je Dušica.

- Ima, jer su učestvovali i pravo prijatelji, na primer mi. Prvenstveno mislim na Rešićku, mi nismo dobre. Slušam neverovatne stvari, a imam dokaze. Mnogo sam ljuta na Jovanu, poznajem je pet godina, Takođe, i na Marka sam ljuta. Došla sam jer želim da se suočim sa Jovanom i Đedovićem - rekla je Ermina.

- Oni su sad na drugim stranama, a Matora je postala dosta ozloglašena - rekla je Dušica.

- Itekako ima ljude koji su uz nju. Prvo porodicu, pa i prijatelje. Mi se nismo nje odrekli. Jedva čekam da Marko iznese te skrinšotove, jer ja nisam pljuvala ni Rešićku, niti Tamaru - kazala je Pašićeva.

Sandra Rešić se javila uživo u programu, te je povela razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i Erminom Pašović o odnosu sa Mateom Car i celokupnoj situaciji.

- Zašto govoriš u porukama da ćeš da preuzmeš za sebe - pitala je voditeljka.

- Zato što je ona govorila da neće da bude deo ovoga, da je udata i tako dalje, pa mi je ona poslala klip gde Đedović govori kako je ona zaljubljena u mene - rekla je Sandra.

- Da li misliš da je bilo u redu da vodiš Mateu u Đedovićev stan, a on je Matorin drug - pitala je Dušica.

- Moja greška je što nisam tako razmišljala i htela sam samo da pomognem Matoroj da se sazna istina...Đedović priča pre par dana kako je Matea zaljubljena u mene - rekla je Sandra.

Ermina Pašović pozdravila se sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem i onda je počela priču o odnosu Sandre Rešić i Matee Car.

- Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo. Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, a kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Ona je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude...Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti - rekla je Ermina.

- Vas tri ste katastrofa. Je l' se niste vas tri pljuvale međusobno - rekao je Đedović.

- Jedina svađa je bila vezano za kumstvo, tu sam haos napravila, to je sve istina. Zašto bih ja tebi pljuvala Rešićku, a znam da si dobar sa njom, ja nju očima ne mogu gledati. Ja kažem da si ti dobar, nigde logike. Meni si napravio pakao od života. Je l' si ti mene hvatala za si*e - rekla je Ermina.

- Šta treba, zbog Anite da se odreknem nje?! Ja sam nju prihvatila nakon svega. Ja sam sa Anitom spustila loptu zbog tebe...Ja sam dobila dokaz da je Rešićka upetljana, ja se svađam u emisiji sa Mateom ona joj piše sve protiv mene. Matea je nju počela da snima od januara, sve sam skupljala i ćutala. Moj plan je bio da kada vi izađete, da pustim Rešićku da ti kaže laži i da ti pokažem. Mojoj mami nije dobro, predinfarktno stanje zbog vas - rekla je Ermina.

Autor: redportal.rs