U planu snimanje 7 sezona 😎

Lepe vesti stižu za sve ljubitelje popularne knjige i filma Hari Poter. 😎Kako je najavljeno, u toku su pripreme za snimanje serije o svima dobro poznatom dečaku Hariju i njegovim avanturama u svetu magije. 📺

Serija će imati 7 sezona, a svaka sezona će pratiti priču iz knjiga o Hariju Poteru. Međutim, iako će serija razvijati već postojeće priče iz knjige, glumci neće biti isti. Najavljeno je da će u seriji učestvovati nova glumačka ekipa, dok se od Danijela Redklifa (Hari Poter), Ruperta Grinta (Ron Vizli) i Eme Votson (Hermiona Grejndžer) opraštamo! 😮

U ulozi producentkinje naći će se spisateljica J.K. Rouling, koja je i stvorila Harija, kao i Nil Bler i Rut Kenli-Lets.

View this post on Instagram

A post shared by Mint | Vidi dalje (@mint.vididalje.rs)

IZVOR: IG / @mint.vididalje.rs

- Važna mi je posvećenost HBO Max-a o očuvanju integriteta mojih knjiga. Radujem se što ću biti deo ove nove adaptacije koja će omogućiti određeni stepen dubine i detalja koji mogu da pruže samo dugometražne televizijske serije - navela je J.K. Rouling.

- Oduševljeni smo što smo publici pružili priliku da otkrije Hogvorts na potpuno nov način. Hari Poter je kulturni fenomen i jasno je da postoji tako trajna ljubav i žeđ za čarobnjačkim svetom - istakao je Kejsi Blojs, predsednik i izvršni direktor HBO & Max Content-a, piše Daily Mail, prenosi Telegraf.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.