Igrači očekuju pun stadion za potencijalnu proslavu titule

Ligaški deo Superlige se završava i uskoro kreću plejof i plejaut. Crvena Zvezda dočekuje drugoplasirani TSC na Rajku Mitiću za 10 dana i sa obzirom da ima 20 bodova više pobedom bi ozvaničila titulu ove sezone.

Svake godine tim koji bi potencijalno osvajao titulu na svom stadionu bi napravio slavlje sa gotovo punim tribinama, što i očekuju igrači Zvezde koji bi 7 kola pre kraja sezone već mogli da obezbede pehar i direktan prolaz u Ligu šampiona sledeće sezone.

- Nema sumnje da će Marakana biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu. Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone, tako da će to biti svojevrsan derbi, još pred punom Marakanom. Zaista se radujem tome - rekao je Rakonjac.

Autor: Tanjug AP