Srpska napredna stranka osudila je konferenciji za medije u Aranđelovcu nasilje Zavetnika, ali i sve netačne natpise Dveri.

- Držali smo stranu građana i trudićemo se da i sada i uvek držimo stranu naših građana - poručila je Jelena Milivojević, član Opštinskog odbora SNS i narodni poslanik.

Ona je istakla da konstantni napadi i uvrede i fizički napad koji je danas eskalirao na sednici Skupštine opštine Aranđelovac nisu iznenađenje.

- Imali smo 1. septembra 2022. godine priliku da prisustujemo sličnom događaju, zatim na sednici posvećenoj Kosovu i Metohiji u republičkom parlamentu takođe napadom na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zavetnici i Desničari pokazali su svoje pravo lice - kazala je Milivojević.

- Danas na jednoj sednici gde definitivno prve dve tačke nisu bile ni blizu da izazovu bilo kakvo nezadovoljstvo jer su se ticale izuzetno važnih i bitnih stvari za građane opštine Aranđelovac, a druga tačka po pitanju je i nastao incidenta ticala se prostornog plana čime bi građani Aranđelovca na šumskim i seoskim područijima opštine Aranđelovac mogli da planiraju svoja domaćinstva - objasnila je on i dodala:

Da li je zavetnicima danas smetalo da naši građani koji su kupili zemljište za razvoj seoskog turizma prihoduju od turizma i to što smo hteli da im izađamo u susret...stvarno ne znamo... Znamo samo da su sramnim uvredama i pretnjama svima nama, a predsedniku opštine, i udrarcima doprineli tome da osudimo ovo srmano nasilje

- Građani zapitajte se da li želite da vam neko takav vodi grad. Ne želimo, ne želimo nasilje...Članovi SNS osuđuju nasilje - podvukla je Milivojević.

Autor: Pink.rs