Dečiji dani kulture će trajati do 9. aprila

U okviru Dečijih dana kulture izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare su za 8. april organizovale radionice, druženja sa piscima, čitanje knjiga i predstavu Dečijeg kulturnog centra, koje će se održati u knjižari Delfi SKC.

Naime, u 12 časova Ana Milenković će održati dečiju radionicu Kako nastaje pesma, a predstaviće i svoju knjigu Lav i magična slova, nakon čega će od 13 časova uslediti mala novinarska radionica za mališane povodom knjiga Intervjui sa životinjama i Intervjui sa dinosaurusima.

Foto: Laguna/NZ

Za 17 časova je zakazana premijera predstave Dečjeg kulturnog centra Maštamo sa Desankom Maksimović koja je rađena prema romanu Pradevojčica.

Istog dana u knjižari Laguna u BEO Shopping Centru (Vojislava Ilića 141i) će od 14 časova Stefan Tićmi, autor bestselera Ja sam Akiko i Kaput od mahovine, potpisivati svoje knjige i družiti se sa čitaocima.

Foto: Laguna/NZ

Laguna podseća da do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs ljubitelji kniga mogu nabaviti knjige za decu sa velikim popustima, a takođe će biti održana druženja i potpisivanje knjiga sa mnogim piscima.

Autor: redportal.rs