Pretpostavljate kako se to završilo po provalnike

Policija na Floridi uhapsila je dvoje provalnika, nakon što su pozvali pozvali policiju, sa namerom da zatraže pomoć oko premeštanja stvari iz kuće u koju su provalili.

Ustvari, ranije tog dana je prvo provaljena diskontna prodavnica Dolar dženeral iz koje je više stvari ukradeno, a nakon pregleda bezbednosnih snimaka iz ove prodavnice , policajci su prepoznali osumnjičenog i identifikovali ga kao Martina Gonzales-Garsiju.

Nažalost, on nije mogao da bude lociran u tom trenutku, ali onda se u toku dana desio iznenađujući preokret. 😄

Naime, usledio je poziv hitnim službama iz jedne kuće, a kada su policajci došli na mesto iz kojeg je bio upućen poziv, prvo što su videli jeste da tu niko ne živi. Ipak, budući da su vrata bila otvorena, službenici su ušli unutra da se uvere da li je sve u redu.

Na njihovo iznenađenje, tu su pronašli Gonzales-Garsiju i njegovu devojku Ašjaliz Roldan-Oskasio koji svakako nisu imali nikakve veze sa kućom. 

Gonzales-Garsija je uhapšen zbog navodne provale u tu kuću i prodavnicu, dok je Roldan-Oskasiova optužena za provalu u praznu kuću.

- A onda je usledilo Lizino iznenađujuće priznanje... - saopštila je šerifova kancelarija u objavi na Fejsbuku.
- Rekla je da je pozvala policiju kako bi policajci pomogli njoj i Martinu da prenesu stvari iz kuće (one u koju su provalili), dok su oni pokušavali da dobiju prevoz do aerodroma, jer su hteli da odu do NJujorka za vikend. Zamenici su im pomogli sa stvarima i odvezli ih, ali ne do aerodroma - saopštila je šerifova kancelarija.

Zapravo, odvezli su ih u zatvor koji je, kako navodi kancelarija šerifa ionako dosta bezbedniji od NJujorka. 😄

Prema izjavi o hapšenju, Gonzalez-Garsija je rekao da je je počinio provalu u Dolar dženeral jer je morao da nabavi predmete koje će prodati da bi zaradio novac.

U izjavi se takođe kaže da je Gonzales-Garsija izjavio da je znao da je ono što je uradio pogrešno, ali da mu je bio potreban novac i naveo da zna da kuća nije njegova i da nije imao dozvolu da bude unutra, ali da je morao da uđe unutra da bi se sakrio od hladnoće.

Autor: nportal.rs/Gardijan