Ovo jelo spremićete za 15minuta
Sastojci
* 80g piletine* 1 pomorandža* 20g crvenog luka* 1 limun* 1 kašikica meda* 50g kus-kusa* 1 kašikica maslinovog ulja* 1 kašikica karija* 5-6 badema* Peršun po želji
Priprema
Spremite pileći file u ovom voćnom, slatko- začinjenom sosu sa preprženim bademima i crvenim lukom. Prelijte kus-kus ključalom vodom, i ostavite dok se naduje. Propržite pileći file sa karijem i crvenim lukom, na puteru ili maslinovom ulju. Voće iscedite i pomešajte sa medom. Prelijte preko mesa i kus-kusa.
pročitajte još
RECEPT: Zdrave palačinke 👩🏻🍳🥞
pročitajte još
RECEPT: Ćufte u sosu od povrća 👩🏻🍳🥘
pročitajte još
RECEPT: Sirova, zdrava, torta BEZ ŠEĆERA 👩🏻🍳🍰
Autor: Magazin Novosti