Ostavio dete bez igde ikoga...

Kako prenosi portal Mondo, Metju Fišer je ubio Abi Fišer (29), samo šest meseci nakon što je rodila njihovu ćerku putem vantelesne oplodnje. Zatim je skovao jezivu zaveru kako bi prikrio svoj zločin tako što je prijavio nestanak učiteljice u osnovnoj školi, a 29-godišnjak je čak napisaoočajničku molbu na Fejsbuku da se pronađe Abi.

Kako je napisao:

Da li je neko video Abi? Ako jeste, molim vas da mi kažete ili da je pozovete da mi da prsten.

U stvarnosti, Fišer je bacio telo svoje žene u 15 kilometara od njihove kuće u Кaslfordu, gde se igrao kao dete. Abi je nađena 11. jula, tri dana nakon što je poslednji put viđena živa kako izlazi iz porodične kuće. Fišer je osuđen na doživotni zatvor nakon što se prethodno izjasnio krivim za ubistvo.

Sudija je na izricanju rekao:

Ubio si svoju ženu, ženu koju si voleo. Ostavio si svoju ćerku bez ijednog roditelja koji bi brinuli o njoj. Svojim postupcima oduzeo si jedan život, a živote mnogih drugih ostavio u ruševinama.

Abiina mama Andrea Ričardson suočila se sa ubicom svoje ćerke na sudu dok je davala izjavu:

Odvukao si moju ćerkicu kroz šikaru i bacio je u šumu gde si se igrao kao dete. Bilo je stotine policajaca koji su tražili Abi, a nastavnici iz njene škole pretraživali su polja, koristeći osvetljenje sa svojih mobilnih telefona. Svi su se očajnički nadali da će pronaći moju ćerku, a ti si znao da je mrtva i samo si ćutao.

Sudu je rečeno da su se svađe u braku para povećale nakon rođenja njihove ćerke. Abi je tragično guglala zašto me moj muž mrzi? i da li je bračno savetovanje pokriveno zdravstvenim osiguranjem u danima pre njenog ubistva.

Autor: Mondo.rs