Javio se i legendarni kapiten Barselone

Kako prenosi portal Mondo, Iker Kasiljas i Karles Pujol su napravili pravi haos na društvenim mrežama svojim objavama, a onda su morali da se izvinjavaju! Prvo je nekadašnji golman Real Madrida napisao da je gej, na šta se nadovezao bivši kapiten Barselone i napisao:

Vreme je da ispričamo našu priču.

Usledile su brojne kritike javnosti, fudbalera, kao i predstavnika gej populacije, a sada se oglasio i Pujol sa svojim objašnjenjem situacije.

Pogrešio sam. Izvinite na nespretnoj i potpuno deplasiranoj šali, nisam imao loše namere. Razumem da je to možda povredilo nečija osećanja. Poštujem i podržavam LGTBIQA+ zajednicu.

Na kraju se ispostavilo da je Iker Kasiljas zapravo hteo da "bocne" razne tabloide koji od razlaza sa Sarom Karbonero ne prestaju da ga povezuju sa mnogim lepoticama. Ipak objava u kojoj je na tviteru napisao:

Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej.

Taj tvit izazvao je mnogo reakcija i Kasiljase ga je na brzinu obrisao, a kasnije napisao da mu je profil hakovan. Sada je i Pujol morao da se izvinjava, a na kraju je cela šala izgledala jako nesrećno. 

Autor: Mondo.rs