Kapiten Zvezde ostaje čvrsto na zemlji

Kada je Crvena zvezda izgubila decembarski derbi mnogo toga je delovalo loše u Ljutice Bogdana. Došlo je do promene trenera Baraka Bahara, a povratak Milojevića vratio je samopouzdanje igračima što se videlo odmah na startu prolećnog dela.

Zvezda je ovog proleća pobedila sve utakmice, osim derbija. Nema sumnje da je i u tom meču zaslužila da pobedi prema svemu prikazanom na terenu. Ipak, već u naredna 2 kola crveno-beli su kiksevima večitog rivala uspeli da steknu prednost od 4 boda. Sada imaju odličnu priliku da stignu do nove titule šampiona.

Kapiten Zvezde Aleksandar Dragović povredio se u derbiju, pa ga nije bilo na terenu sve do utakmice sa Vršcem. Kapiten se vratio i doprineo da se produži serija bez prmljenog gola. Crveno-beli nisu primili gol od derbija!

Ipak, kapiten čvrsto ostaje na zemlji tvrdeći da je rano govoriti o trofejima:

Rano je još uvek govoriti o trofejima, ali smo zadovoljni kako sezona odmiče. U prvenstvu smo na prvoj poziciji, obezbedili smo polufinale Kupa Srbije. Bitno je da nastavimo u istom ritmu i obradujemo navijače na kraju takmičarske godine.

Autor: redportal.rs