"ONA JE UBICA MOJ SIN NIJE KRIV"

Kako prenosi portal Mondo, otac Aleksandra L. koji je bio u vezi sa Biljanom S. koja je ubila svog supruga, pa njegovo telo zabetonirala u pomoćnoj zgradi, se oglasio i naveo da njegov sin nema nikakve veze sa ovim stravičnim zločinom:

Nije tačno da je moj sin učesnik u zločinu, mi smo ugledna porodica i ljudi nas neprestano zovu i ne mogu da se načude, pitaju me da li je to istina. Profesor sam mašinstva, a moj sin je diplomirani advokat. Takve informacije prljaju naše ime. Ovo što je rečeno za mog jedinca je velika neistina i greška. Telefoni nam neprestano zvone, zovu nas prijatelji i robina i svako ima isto pitanje: 'Je l istina da je Aleksandar to uradio, da li je moguće da mu se to desilo?' To su izopačene i neproverene informacije.

Momčilo objašnjava da je njegov sin bio na saslušanju i da su ga inspektori pustili.

Bio je sa njom u vezi, normalno je sve to bilo. Mi muškarci smo takvi. Ni na kraj pameti mi nije kako su mogli da daju takve informacije. Škakljiva je tema i nije svejedno kada se čuju takve informacije. Sin mi je sada dobro, sredio se i nemamo nikavih problema.

Aleksandar je ranije ispričao za Kurir da mu je odmah palo na pamet da će biti osumnjičeni kada je čuo o kakvom je slučaju reč, ali je prošao poligrafsko ispitivanje.

Bio sam sa Biljanom blizak, družili smo se povremeno, ali ni u snu mi ne bi palo na pamet da učestvujem u tako nečem strašnom. Mi smo se družili to vreme i ona je stalno pričala da je suprug u Rusiji i ja nisam imao na to šta da kažem.

Autor: Mondo.rs

#Muža

#UBISTVO

#Zabetonirala

#demantovao

#ljubavnik

#otac

#učestvovao

#žena