Par je odlučio da se razvede nakon 42 godina braka

Glumački par Danica i Lazar Ristovski je odlučio da stavi tačku na svoj brak, nakon 42 godine. Kako su pisali mediji, par je ostao u dobrim odnosima nakon rastanka, a imovinu, čija se vrednost procenjuje na više od miliona evra, ostaviće deci.

- Lazar je poslednjih meseci uglavnom boravio u njihovoj kući u Glavatičićima kod Kotora, u Crnoj Gori, a glumica je okupirana snimanjem 3. sezone Igra sudbine. Danica se posvetila samo poslu i svaki slobodan trenutak koristi da vidi unuka. Nije nam bilo jasno što je Lazar stalno u Crnoj Gori, ali sad smo sve povezali. Poslednjih meseci samo smo 2 puta videli Ristovskog u Zemunu. Šetao je sam i zamišljen Kejom - kaže za Kurir komšinica poznatog para.

Mediji su pisali da je Lazar prošle godine renovirao objekat na moru, a kuću u Zemunu godinama je pokušavao da proda, ali niko za nju nije želeo da plati 400.000 evra. Pored 2 luksuzne nekretnine, vredne više od miliona evra, par je tokom četiri decenije braka stekao i jahtu, a predmet razvoda biće i uspešna produkcijska kuća Zilion film, koja se i dalje vodi na slavnog glumca.

Autor: redportal.rs

#Danica Ristovski

#Lazar Ristovski

#Razvod