Britaniju nedeljama potresa skandal zbog otkrića da su se zabave održavale u sedištu vlade u vreme kada je cela zemlja bila u izolaciji

Britanska ministarka zdravlja Džilijan Kigan izvinila se danas javnosti jer je nastavila da učestvuje na sastanku nakon što joj je saopšteno da je pozitivna na kovid-19, piše Bi-Bi-Si.

Ministarka Kigan je na Tviteru napisala da je na sastanku sa trojicom očeva koji su tragično izgubili ćerke usled samoubistva, obaveštena da je pozitivna na kovid i da je odmah obavestila sagovornike.

- Ali uz njihov pristanak, ostala sam kratko da čujem njihove priče - napisala je na Tviteru. Ali, kako tvrdi, trebalo je odmah da završi sastanak i smatra da je to bila greška u njenoj proceni, zbog čega se, kako kaže, izvinjava.

Međutim, javnost je drugačije reagovala na njeno izvinjenje, jedni su je osudili, a drugi su joj čestitali na iskrenosti. Britaniju nedeljama potresa skandal zbog otkrića da su se zabave održavale u sedištu vlade u vreme kada je cela zemlja bila u izolaciji,a to bi mogao biti dodatni pritisak.

Autor: redportal.rs