Uhapšen na dan kad je dobio dete

Pripadnici policije u Kruševcu i Trsteniku uhapsili su u zajedničkoj akciji Nenada U. (36) iz Trstenika zbog sumnje da je u noći između 29. i 30. oktobra obljubio mladića od 19 godina.

Kako je Novostima potvrđeno iz više izvora, prijava o užasnom zločinu nad momkom stigla je u petak ujutro i policija je krenula u potragu za osumnjičenim.

Sve se dogodilo oko dva sata posle ponoći, na pumpi gde žrtva inače radi. Sumnja se da je krivično delo počinjeno u toaletu benzinske stanice i da je osumnjičeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Zasad se ceo slučaj vodi kao krivično delo silovanje na naročito ponižavajući način, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

U danu kada je uhapšen zbog sumnje da je silovao mladića, Nenad U. postao je otac. Sa suprugom već ima jedno dete.

- Kada je sve to otkrio neko iz bliskog okruženja žrtve, slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u istragu - navodi izvor.

- Osumnjičeni je uhapšen u petak poslepodne, a saslušan je u nedelju po isteku mere zadržavanja do 48 sati. U ovoj fazi postupka, odnosno izvođenja dokaza, branio se ćutanjem - dodaje izvor.

Istragu teškog krivičnog dela vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, gde nisu želeli da komentarišu slučaj. Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

- I od poznanika osumnjičenog može da se čuje da su šokirani, da je verovatno takvo ponašanje posledica nekog poremećaja i boravka u zatvoru - kažu sagovornici.

Autor: kurir.rs

#Trstenik

#silovanje