Vredi pokušati 😊😋
Članica jedne australijske Fejsbuk grupe otkrila je da bi posudu sa sladoledom uvek trebalo u zamrzivač stavljati naopačke kako bi se izbeglo stvaranje kristalića leda na površini.
Kristalići leda nastaju kad vlaga u sladoledu isparava, a zatim se ponovo hladi na površini, stvarajući kristale na vrhu. 🍧
Okretanje kantice sladoleda nakon što ga vraćate u zamrzivač će učiniti to da će onaj deo sladoleda koji se rastopio dok ste vadili kuglice kapljati na poklopac i neće „pokvariti“ netaknuti deo sladoleda u kantici, tvrdi ona.
Ona je savetovala i odlaganje sladoleda u plastične kese sa zatvaračem kako bi vam sladoled ostao mekši. 🍿
pročitajte još
Razmatraju se KAZNE DO 10.OOO EVRA za LOŠ SLADOLED 🍧🍨😅
pročitajte još
OTVARA SE AJFELOVA KULA: Uskoro prvi posetioci
Autor: Krstarica /redportal.rs