I nije se pokajala 🥰

Adri Rašel (33) je živela je u četvorosobnoj kući i vodila svoj pansion za pse pre godinu dana. Pse je vraćala vlasnicima na kraju dana, ali pored njih negovala je i udomljavala napuštene životinje. A onda se odlučila na hrabar korak.

Pošto je napuštenih životinja bilo puno, a ona je želela da pomogne svima, poželela je da svoj život promeni iz korena. Prvo je napustila posao, pa prodala kuću. Uselila se u 200 godina staru kuću na farmi, ali ne sama, već sa napuštenim životinjama.

IZVOR: FB / Adri Rachelle

- Započela sam sa Utočištem pre godinu dana. Spasila sam mnogo životinja u svom životu, ali bila sam limitirana. Želela sam da imam više vremena za njih, više prostora da ih smestim i više novca da trošim na njihove potrebe - rekla je Odri.

Svoje imanje je proširila tako što je kupovala obližnja. Kupila je i drugu kuću za svoju sestru kako bi se i ona preselila i sa njom vodila Utočište, koje je postalo neprofitna organizacija koja može legalno da prima donacije od drugih ljubitelja životinja koji žele da brinu o njima.

IZVOR: FB / Adri Rachelle

Autor: redportal.rs