Ko bi trebalo da smanji unos šećera, ko je sklon pogrešnim odlukama, a ko bi trebalo da izbegava rasprave sa ženama? 🧐🧐

OVAN

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Izazovni aspekti Meseca u Lavu sa vladaocima vašeg znaka, upozoravaju na oprez ukoliko planirate da ulaganje u nov projekat. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za odlazak na zajednički, kraći put.

BIK

Mesec pre podne obrazuje sekstil sa Uranom u vašem znaku, donoseći slobodnima flert sa šarmantnom osobom, a zauzetima odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava susret sa osobom koja često putuje.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Vladalac vaše kuće posla, Mesec, pravi danas napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom zbog čega možete biti skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zauzeta osoba kojoj se dopadate, šalje vam poruku romantične prirode.

RAK

Vaš vladalac, Mesec ulazi u Lava praveći konjunkciju sa Marsom koji upravlja vašom karijerom, pa izbegavajte konflikte sa nadređenima. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na kraćem putu, zauzeti planiraju odlazak na put sa partnerom.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

LAV

Foto: Darkmoon_Art

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, čini vas subjektivnim i pristrasnim, naročito kada je reč o voljenoj osobi. Skloni ste pogrešnim odlukama, naročito ako se bavite samostalnom delatnošću. Ovan misli na vas.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, vladalac vaše karijere, obrazuje kvadrat sa Mesecom u kući intuicije, donoseći vam trzavice sa nadređenima. Otvorite četvoro očiju prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora i dokumenata.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

VAGA

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Mesec u kući planova i kontakata sa strancima, pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam prihode preko poslova u turizmu, izdavaštvu, intelektualnim delatnostima. Susret sa Lavom na večernjem skupu ili nekoj proslavi.

ŠKORPIJA

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, obrazuju napete aspekte sa Mesecom u kući karijere, pa danas bolje izbegavajte rasprave sa ženama. Neko koga ste upoznali preko društvene mreže ili prijatelja, želi da se što pre vidi s vama.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

STRELAC

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Neptun, suvladalac vašeg znaka, pravi trigon sa Mesecom koji danas ulazi u Lava, donoseći vam dogovora o saradnji sa osobom koja žive u drugom gradu. Slobodnu mogu da se zaljube na putu ili predavanju. Smanjite unos šećera.

JARAC

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Urana i Meseca u kući finansija, upozorava na oprez kada se radi o ulaganju novca u poslove sa velikim firmama. Neko koga dugo niste videli, pokazuje želju da ponovo uđe u vaš život.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Vladalac vašeg znaka, Uran, obrazuju napet aspekte sa Mesecom u kući partnerskih odnosa, pa povedite više računa o komunikaciji sa voljenom osobom, kao i sa saradnicima i kolegama. Više šetajte. Smanjite unos šećera.

RIBE

Planeta koja upravlja vašim znakom, Neptun, u trigonu sa Mesecom u lući posla, donosi inspiraciju i motivaciju umetnicima. Dobijate romantičnu poruku od Raka, u večernjim satima. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Autor: Novosti