Kome slede konflikti sa saradnicima, koga očekuje uvećanje prihoda, a ko je sklon pogrešnim procenama? 🧐

Pronađi svoj horoskopski znak i saznaj šta su ti zvezde priredile. 💫💫

OVAN

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

U vreme prve Mesečeve četvrti u kući karijere, 10. oktobra, u opoziciji s vašim vladaocem Marsom, mogući su problemi sa poslovnim partnerom. Kvadrat sa Merkurom, planetom informacija i dokumentacije, upozorava da da pazite šta potpisujete.

BIK

Prva Mesečeva četvrt na 17. stepenu Jarca, donosi vam novac preko prijatelja ili zajedničkih poslova sa osobama koje žive u inostranstvu. Stara simpatija želi da se što pre vidi s vama. Jedan Rak misli na vas. Provodite više vremena u prirodi.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Vaš vladalac Merkur u Škorpiji pravi kvadrat sa prvom Mesečevom četvrti u Jarcu, donoseći vam vanredne troškove., kao i konflikte sa saradnicima. Partnerovo neobično ponašanje budi vašu sumnju u njegovu iskrenost prema vama. Nesanica.

RAK

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u sedmoj kući, opreznije donosite odluke i potpisujte ugovore, ako ste rođeni u drugoj dekadi. Napet aspekt sa Merkurom ponovo stavlja na dnevni red neraščišćene situacije iz prošlosti.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

LAV

Foto: Darkmoon_Art

Prva Mesečeva četvrt u kući posla i zdravlja, upozorava na oprez ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Krajem perioda, moguće su rasprave sa mlađim članovima porodice, ali i sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur obrazuje izazovan aspekt s prvom Mesečevom četvrti u kući ljubavi, što donosi problemi u komunikaciji s emotivnim partnerom. Sekstil sa Venerom donosi vam manje novčane dobitke. Oprez za volanom.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

VAGA

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

U vreme prve Mesečeve četvrti u kući privatnosti, novac vam pritiče preko porodičnog ili drugog vida samostalne delatnosti. Opozicija Meseca i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, upozorava nežniji pol na partnerovu ljubomoru i posesivnost.

ŠKORPIJA

U vreme prve Mesečeve četvrti u trećoj kući, koja pravi opoziciju s vašim vladaocem Marsom, budite oprezniji prilikom dogovora o novom poslu. Novac stiže preko saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Rasprava s članom porodice.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

STRELAC

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, očekuje vas uvećanje prihoda, preko kontakata sa strancima. Ipak, obratite pažnju na detalje dogovora i ugovora. Kvadrat Meseca i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, podstiče partnerovu ljubomoru.

JARAC

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u vašem znaku,a ove godine pravi sekstil s vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam obnovu saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Smo pazite, skloni ste pogrešnim procenama. Podložnost povredama.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

U vreme prve Mesečeve četvrti u kući ograničenja, 10. oktobra, trebalo bi da pokažete više tolerancije prema saradnicima. Pozicije Merkura i Marsa, upozoravaju na moguće svađe ili ljubomorne scene s voljenom osobom.

RIBE

Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, donosi vam veću zaradu, naročito ako vaš posao ima veze sa kreativnim izražavanjem ili neke dodirne tačke sa sportom. Napet aspekt između Meseca i Merkura u kući ljubavi, najavljuje rasprave sa partnerom.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Autor: Novosti